Thursday, December 20, 2007

JOULU ATERIA - YULE TIME DINNER


Jule Time Dinner
Originally uploaded by NiinaC.

MITEN ihanaa onkaan kun saa istua perheen kanssa samaan pöytään, ihastella, tuoksutella joulun kivointa perinnettä; Joulu ateriaa.
On kinkkua & sinappia, lanttulaatikkoa, porkkanalaatikkoa, kotijuustoa, rosollia, graavilohta, silliä, keitettyjä perunoita, voita & joululimppua sekä glögiä, viiniä ja olutta.
Kyllä vain on ihana istua, syödä, muistella aiempia jouluja, nauraa ja ajaa alas palanen kinkkua oluella. (Jos syö lihaa)
On jotain taianomaista siinä että koko päivä on rauhallinen, iloinen ja täynnä jotain sellaista mitä ei voi oikein edes pukea sanoiksi.
Tänä vuonna monestakin syystä en päässyt joulu tunnelmaan kuin vasta tämän viikon maanantaina. Nyt kuitenkin olen rauhoittunut asemaani.
Hyvää Joulun Aikaa kaikille!

*********

How lovely it is to sit around the table with your family admire and smell the greatest tradion the Christmas Dinner.
For Christmas: Ham & Mustard, svedeload, carrotload, homecheese, rosolli, raw salted salmon, herring, boiled potatoes, butter&sweet bread... and glögi, winer and beer.
It's nice to just sit, eat and remember previous christmasses, laugh and ease the journey of the ham with some beer.
There is something magical about the whole day being so calm, peaceful, happy and full of something that you can't really put down to words.
Merry Yule Time to All!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails