Sunday, December 30, 2007

ENKELI KORTTI - ANGEL CARD


Petals of Light
Originally uploaded by NiinaC.
Tämän päivän kortti:

Arkkienkeli Jofiel

Arkkienkeli Jofiel työskentelee Kultaisen Säteen kanssa, vetäen viisautta itse Lähteestä. Joten pyydä häntä valaisemaan sinut ja auttamaan sinua yhdistämään itsesi omaan syvään tietoosi.

Hän auttaa sinua myös oppimaan ja muistamaan tietoa. Joten jos opiskelet tarjoaa Jofiel taivaallista apua sinulle jos sitä pyydät.

Pyydä Arkkienkeli Jofiel antamaan voimaa ja suuntaa. Hän auttaa luopumaan negatiivisesta ja olemaan avoimin mielin, puhdas ja viisas.

Enkelit muistuttavat että nyt on aika sinun pukea yllesi kultainen viisauden viitta, joten visualisoi itsesi ympäröitävän kultaisella valolla sekä viisaudella.joten visualisoi itsesi ympäröitävän kultaisella valolla ja viisaudella.

Vahvistus: Yhdistyn Sisäiseen Viisauteeni.

**********

Today's Angel Card:

Archangel Jophiel

Archangel Jophiel works on the golden ray, drawing wisdom from Source. So ask him to illuminate you and help you to connect with your own deep knowing.

He will also help you to learn and absorb information. So if you are studying or involved in any form of education, divine assistance is available to you now.

Call on Archangel Jophiel for direction and strength. He will help you to remove negativity and become open-minded, clear and wise.

The angels remind you it is time for you to wear the golden cloak of wisdom, so visualise yourself surrounded in gold light and be wise.

Affirmation: I connect with my inner wisdom.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails